U kunt bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen, belastingen, makelaardij en leningen. Wij dragen zorg voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt hier voor een van onze diensten een adviesgesprek aanvragen.

Wanneer u een andere woning wilt komen dan komt daar een hoop bij kijken. U wilt graag weten hoeveel u kunt lenen, wat de maandelijkse lasten zijn. Of u de huidige hypotheek kunt meeverhuizen.

Hoeveel kan ik lenen?

Dat hangt af van verschillende factoren. U kunt er voor kiezen om online zelf te berekenen wat u kunt lenen maar de in praktijk komt het vaak voor dat als wij van Hypotheek Idee bij de mensen aan tafel zitten, dat er vaak meer maar soms ook minder geleend kan worden.

Het is namelijk afhankelijk van het inkomen, spaargeld, soort dienstverband, rentestand, soort hypotheek en of u nog leningen hebt lopen of overwaarde heeft van u vorige woning.

Maandelijkse lasten?

Dat hangt af of u een hypotheek afsluit met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of als u bijvoorbeeld heel veel overwaarde heeft, het hangt ook af van welke rentevast periode u kiest en welke hypotheekvorm.